top of page
Engine

Céginfó

logo_arviscar.png

Az Arviscar Kft. Budapest 
és vonzáskörnyezetének egyik legdinamikusabban fejlődő karosszériajavítással, és ennek
teljes körű ügyintézésével foglalkozó cége. Célunk a profi, emberközpontú, minőségi munka létrehozása és szolgáltatása.

Jó érzéssel tölt el minket, amikor látjuk, hogy tudunk segíteni és az ügyfél elégedetten távozik.

 

Valljuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

 

Célunk a profi emberközpontú minőségi munka létrehozása és szolgáltatása.

Cégünk, az Arviscar Kft. 2003. december 12-én alakult, kizárólag magánszemélyek összefogásából. A cégvezetés 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a karosszéria javítás a fényező munkák, valamint a teljes körű kárügyintézés terén. Cégünket 2003 – ban két magánszemély alapította, melynek fő profilja, a gépjármű karosszériajavítás, és az ezzel kapcsolatos teljes körű szolgáltatás nyújtása. Célunk volt emberközpontú szolgáltatást nyújtani a piacon, ugyanis valljuk, hogy szakmánkban is nagyon fontos az ügyfelekhez való hozzáállás, a megbízhatóság, és a minőség hármas egysége.

Cégünk neve egy szóösszetételből ered, aminek első része az „Arvis” az Arvisura szóból származik, melynek a jelentése „Igaz szólás”, a második része pedig a „Car” - vagyis ”autó” szóból ered. Így áll össze az ARVISCAR cégnév mely mára egy sikeres és évről évre egyre szélesebb körben ismert céget takar.

Alakulásunkkor fő szempont volt, hogy társaságunk válogatott szakemberekből álljon. Munkatársaink kiválasztásánál elsődleges szempontok között volt a szakmai tudás és az emberi minőség kérdésköre.

Mi, alapítók fontosnak tartjuk cégünknél a jó csapatszellemű, közösségi légkör kialakítását, hogy kollégáink tudják, érezzék, a közös célokat csak közösen tudjuk elérni. Cégünk sikere egyben a munkatársaink sikere is. Hisszük, hogy munkánk során csak csapatmunkával lehet minőségi produktumot létrehozni, valamint hosszú távon csak így tudunk hatékonyan dolgozni és tudásunk legjavát adni; élen járni és példát mutatni. Ez az életfelfogás tükrözi cégünk mentalitását.

bottom of page